Ploukonice

29.09.2009 19:44

 

Celkem zajímaví den!!! Ráno jsme se rozdělili a jedna část odjela na ligu a druhá obhajovat puťák v Machníně.

Do Machnína vedl výpravu Láďa s jasným cílem vyhrát:-). Zadek sedl na jedničku a tak se stalo že předek totálně utopili. Naštěstí se klukům podařilo tuto chybičku rychle napravit a tak mohli do Ploukonic přejíždět z pozice vedoucích závodníků.

V Ploukonicích se zatim chystal první útok áčka. Na start poprvé šli jako kompletně dorostenecký kolektiv a tak jsem byl sakra zvědav, jak to kluci zvládnou. Útok byl rozběhlí na jedničku. Koš zvládl Ládík na výbornou a stejně dobře si vedl Pavlík, pro kterého to byla premiéra na sačkách. Na pravém proudu Ondra trefil terč v čase 18,96:-), druhý proud 20:04 znamenal celkové 15. místo a jeden bod do hodnocení JL -blahopřejem. 

Krátce po útoku dorazili kluci z Machnína a tak se chystalo všechno na pokus béčka. Mezitím jsme se dozvěděli, že pohár je zase náš. Po startu vznikli problémy na béčkách, ale i tk banán vylepšil Ondrův čas na 18,86. Já po menších prostřiku v čase 19,34.

Holky šli na start s košařkou z Jirkova a tak jsme dopředu věděli že dnes to nebude žádná procházka. A taky že jo:-) Pája na sačkách dvakrát zatlačila košařku a k tomu se ještě přidali problémy na rozdělovači, ale přes to holky doběhli s časem 20,69. Myslím, že přes tyto problémy byl čas slušný. Po chvilce šla na start Alča s družstvem Bratříkova a konečně si vyzkoušela jak máme rychlé proudařky. Její sestřik v čase 18,36 znamenal 3. místo. Vynikající úspěch!!! Jako předposlední na start šli naše druhý holky. Jejich letošní premiéra na lize dopadla na výbornou a s taktovkou strojnice z Bulovky doběhli v osobním rekurdu 20:45. Jen tak dál.