Výlet do Prahy

29.09.2009 19:46

 

Poslední noční soutěž na kterou jsme se vydali byla ve Sloupu u Davlí. Vesnička jižně od Prahy, kde nás čekala asfaltová dráha(trénink na Lenina) a na ní hned dva pokusy. Dali jsme dohromady čtyři družstva a vyrazili třema autama směr jih.

Už po příjezdu bylo jasné že nás nečeká nic lehkého, navíc se soutěž běžela na široké hadice. Po rozlosování jsme si vyměnili pozice tak, aby holky šli mezi prvníma. Nejdříve šli na řadu Jeřmanický holky a po problémech na zadku se čas zastavil až na 26 sekundě. Karlinský holky nepotvrdili čas z Ploukonic a taky po větších problémech na zadku doběhli až s časem 45 s. Na řadu přišlo naše áčko. Jako by jsme tady měli ty zadky zakletý a i tady přišli problémy u kádě. Nicméně první terč sestřelil Bíňas v čase 18,45, bohužel já na druhém proudu p...... zbytek a sestříkl  až na jednadvacáté vteřině.  Po malé pauze přišlo na řadu béčko, kde  došlo ke zranění Davida po nedorozumění se strojníkem. Naštěstí se ukázalo, že palce na obou rukách jsou jen vykloubené:-( a tak i přes potíže se dnes už může drbat na zadku. Zbytek soutěže nás už dost poznamenala tato příhoda a tak Karlinský holky ani áčko na start nešlo. 

V druhých pokusech se holky znova nevyhli problémům u kádě, ale i tak se zlepšili na 22,60 což na konec stačilo na třetí místo.  Kluci pokračovali ve smolných výkonech a tak 7. a 12. místem zůstali daleko za očekáváním. Ještě musím poznamenat že na soutěži jsme byli i s týmem Tatobit, který nakonec skončil na čtvrtém místě.

Domů jsme se vrátili až v půl páté ráno a už bohužel bez jedné flašky vína. Ála testovala tvrdost podlahi:-) 

Na konec jsme si musel nechat taky jednu dobrou zprávu a to že se nám poprvé na proud vrátil po vleklém zranění a tří měsíční léčbě Míša.