Pohár starosty OSH Liberec

11.09.2009 10:11

Po dlouhé pauze se nám do soutěžení zapojilo i družstvo holek z Karlinek a protože Jeřmanický holky dali dohromady Béčko vyrazili jsme ve třech. Tato soutěž se konala ve Veseckém areálu v Liberci a tak to bylo pro všechny uplně nové prostředí. Na začátek se ještě musí připomenout, že tato soutěž je jen pro kategorii žen.

Účast nebyla až tak hojná, ale přesto se do soutěže zapojilo 7 družstev. Proto rozhodčí povolili dva pokusy. Nejdříve odstartovali ženy z Jeřmanic a i přes prostřik na jednom proudu dokončili z velice pěkným časem 28,33. Za pár okamžiků se béčko solidním útokem  za 29,36 se zařadilo na druhé místo(jak řekli holky,,ještě že jsme měli dvě sady hadic´´). Jako poslední z našeho tria rozběhli Karlinský holky svůj pokus. Přes menší zádrheli voda letěla k terčům, buhužel ale světla se rozsvítila až na čase 37,06(musíme podotknout, že rozhodčí zapoměli zavřít pravý terč, který protékal a tak nás připravil o dobré dvě vteřinky). Z prvních pokusů ještě stojí za zmínku čas Bulovky na hranici 34 vteřin za které běželi Kůča a pája.

Druhé pokusy jsme se chtěli všichni zlepšit. Jeřmanickýmu áčku nesedl zadek ale i přes spoustu vzduchu v hadicích dokončili  s časem 27,34. Což jednoznačně stačilo na první místo. Buhužel Karlinky ani béčko svůj druhý pokus nedokončilo a tak se nám nepodařilo odvézt všechny tři poháry:-) jak jsme měli v plánu:-).

Konečné pořadí: 1.Jeřmanice A, 2. Jeřmanice B, 3. Bulovka, 4. Karlinky, atd... příští rok pojedeme s radostí znovu a ty tři poháry přivezeme.