Peřimov a noční Jabloneček

21.07.2009 19:08

Napsal uživatel Alena Vyskočilová  
Úterý, 21 Červenec 2009 18:07 

A zase ,,škatulata batulata´´ tentokrát z Peřimova do Jablonečku.
Na startu byli holky z Jeřmanic….začalo to už u základny hned po startu. Koš letěl vzduchem!!!, naštěstí neskončil v kádi a tak útok mohl pokračovat dál. Bohužel i přes nápravu to nestačilo na lepší než na 12.místo a čas 25,55. Zase bez bodu….ach ta Podkozákovská.
Poté bylo na řadě Karlinský AČKO s posilami na zadku. Kluci vyběhli ale bohužel strojník nedal spoje a tak i přes brutální zadek nebylo kam nalýt. Při útoku bylo vidět ještě spousta dalších chyb i přes všechnu smůlu dokončili s časem 20,10. Na startu Béčku počasí vůbec nepřálo a tak trať byla už dost rozbahněná. To se stalo i klukům osudný, když proudař zabrzdil nohama až v základně a rozkopl si spoje. Kluky to stálo dobré umístění a tak se zařadilo s časem 20,06 těsně před Áčko.
Po dopolední smůle jsme vyrazili směr hospůdka-Jablonec nad Jizerou. Asi se nám smůla lepila na paty a tak se nám po cestěstala menší dopravní nehoda. Kdy se nám urval vozejk a dvě auta do sebe ťukly. Prostě smůla se nám lepila na paty.
Když jsme vyřešili všechny naše problémy, které nastaly při přesunu z Peřimova. Mohli jsme se soustředit na naše další výkony v Jablonečku. Holkám po dopolední smůle útok sednul a časem 19,86 se zařadili na druhé místo mezi Vlastiboř A a B. Musíme také připomenout, že za první tým Vlastiboře běžela naše béčkařka Leňule. Pro holky to znamenalo obhajobu loňského druhého místa. 
Jako další šlo na řadu áčko kluků. Po třech špatných startech se jim podařilo vystartovat. Kluků útok zase se neobešel bez chyb, ale přesto čas 18,79 stačil na 3. místo. Karlinský béčko už tolik štěstí nemělo a stejně jako holkám ráno lítal koš vzduchem.
Nakonec aspoň v Jablonečku jsme si zpravili náladu a odjížděli domů s úsměvem na tváři.